Top
 

Over ons

Huisdieren zijn van harte welkom

Mits jullie viervoeters lief en rustig zijn, zijn ze zowel binnen als buiten van harte welkom! Er staan genoeg bakken vers water voor ze klaar, en kunnen zich lekker uitrusten bij het knisperend haardvuurtje.

Groepen ontvangen wij ook met open armen

Voor groepen vanaf 8 personen maken wij graag een menu op maat afgestemd op jullie wensen. Stuur ons gerust een e-mail en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op.

Ons eigen speciaal bier

We serveren drie eigen speciaal bieren, onze Ingendael bieren. Te verkrijgen in blond, wit en bruin alle drie tussen de 5% en 6,5%.

25

Bieren

57

Lekkere hapjes, lunch- en dinergerechten

28

Vegetarische hapjes en lunch- en dinergerechten

100

± bestaansjaren

Over Boscafé Tivoli

Ons sfeervolle boscafé Tivoli is gelegen aan de rand van het bos in het prachtige natuurgebied Ingendael. Wij zijn er voor de wandelaars (aan de route van het Pieterpad) en mountainbikers die na een paar mooie kilometers een pauze verdienen met een lekker eigen Ingendaeler bier of een van onze huisgebakken vlaaien, als voorde mensen die gewoonweg bij ons willen komen genieten van onze Limburgse keuken, het uitzicht aan een knisperend vuurtje, kortom voor iedereen!

Honden zijn, mits ze lief zijn, allemaal welkom en het parkeren van de auto (ca.8 plekken) of fiets kan bij ons voor de deur!

Wist je dat… Tivoli al bijna 100 jaar een begrip is in zuid Limburg? Het begon allemaal in 1934 als een kiosk aan de bosrand. Later is het ook een proeflokaal van Leeuw bier geworden en desondanks het geen proeflokaal meer is, schenken wij wel nog altijd het oorspronkelijke bier. Sinds 1 maart 2022 zijn wij de nieuwe eigenaren van Boscafé Tivoli.